Couple Photo Session in Vienna, Schönbrunn

  /  
29 October 2018

The most romantic palace and park in Vienna

On of my favorite location for photo shooting is the Schönbrunn Palace and Gardens in Vienna. It’s beautiful in every Season and I can’t imagine most romantic than walking with my love in this historical place. Even if you are a tourist or you are living in Vienna, this place is touches your heart and let you feel the viennese vibes.

There are many ways to get lost in the trees and just enjoy the silent or meet with the cute squirrels. But one of my favorite thing is there are the autumn leaves. How can be more perfect than taking pictures at Fall in the park with colorful trees?


Páros fotózás Bécsben, a Schönbrunnban

Az egyik kedvenc fotós helyszínem Bécsben a Schönbrunn kastély és park. Minden évszakban gyönyörű és el sem tudnék képzelni romantikusabbat, mint ezen a csodálatos, történelmi helyszínen készíteni az eljegyzési vagy páros képeket. Akkor is ha turistaként, vagy ha bécsi lakosként választod a Schönbrunnt mint fotós helyszínt, biztos vagyok hogy meg fogja érinteni a szíved és érezni fogod a hely pozitív kisugárzását.

Rengeteg kis titkos út van, ahol lel lehet veszni a parkban és hallgatni a csendet vagy nézni a mókusokat. Az én nagy kedvencem viszont ősszel az a rengetek színes falevél. Szerintem ilyenkor a legszebb a park.

Schönbrunn Vienna Couple Photo Session
Vienna Engagement Photographer Schönbrunn
Couple shooting, engagement in Vienna, Schönbrunn
Couple Session in Vienna Schönnbrunn Palace Virag Horvath
Vienna Vacation Photograhper Couple Photo Session Schönbrunn
Vienna Vacation Photograhper Vienna
Vienna Vacation Couple Photo Vienna
Vienna Vacation photographer Vienna

WORK WITH ME

I love the feeling when I can creat something beautiful and make people happy with my pictures.

VIEW & ADD COMMENTS +